Parteneri


Adera

Asociaţia Dermopigmentiştilor şi a esteticienilor din România şi Afiliaţii este o asociaţie non-profit ce are ca scop protejarea, sprijinirea şi informarea membrilor săi ce activează in domeniul dermopigmentării şi al esteticii.

NPM România crede în integritatea şi promovarea corectă a produselor dedicate dermopigmentării. Ceea ce un dermopigmentist foloseşte în timpul unui proceduri trebuie să fie 100% sigur, calitativ şi de încredere. Instrumentele dermopigmentistului sunt produsele pe care le foloseşte, iar dacă acestea nu sunt la standardele legal acceptate, procedura poate fi compromisă.

NPM România a devenit partener ADERA fiind dornici să ne alăturăm unei cauze în care noi credem şi de ce nu, poate să şi ajutăm la eventuale schimbări în bine.

Les Professionnels Magazine

Les Professionnels Magazine prezinta un concept de revista dedicat exclusiv produselor si serviciilor profesionale ce cuprinde cele patru segmente din acest domeniu – cosmetica, machiaj, par si unghii, avand un supliment B.Book dedicat in intregime dermopigmentarii.

Pentru ca ne place ca tot ceea ce facem sa fie cat mai corect si cat mai profesional am ales aceasta colaborare frumoasa cu Les Professionnel Magazine si B.Book.


Clientii NPM – Dermopigmentisti