Totul despre procedura de micropigmentare scalp

Totul despre procedura de micropigmentare scalp

 

Despre caderea parului

Caderea parului este cea mai frecventa afectiune cu care se confrunta barbatii, cu preponderenta, dar si femeile, fiind cauzata de factori genetici si hormonali. Aleopecia este resimtita de barbati inca de la varsta de 20-30 de ani, imbatranindu-i prematur; poate genera complexe severe. Procedura chirurgicala de transplant de par implica numeroase riscuri: grefele de par pot sa nu fie acceptate de scalp, cicatricile ramase in urma tratamentului, infectii, aspectul nenatural al parului. Tratamentul de micropigmentare a scalpului se dovedeste a fi o solutie imediata si accesibila, pentru toti cei care se confrunta cu lipsa sau caderea parului!

 

Micro-pigmentarea

„Tratamentul de micropigmentare a scalpului se adreseaza persoanelor care sufera de calvitie, alopecie sau care vor sa acopere cicatricile existente in urma interventiei chirurgicale de transplant de par. In cazul persoanelor cu par rar tratamentul estetic de micropigmentare a scalpului acopera regiunile problematice si creeaza aspectul de par des. Tratamentul de micropigmentare a scalpului imbunatateste considerabil infatisarea si increderea persoanelor care se confrunta cu lipsa sau caderea parului”, declara maestrul Moshe Alul.

Tratamentul

Tratamentul de micropigmentare a scalpului reprezinta o solutie imediata pentru persoanele care sufera de calvitie sau alopecie, barbati sau femei, indiferent de varsta. Tratamentul este nonchirurgical, noninvaziv, nu are reactii adverse si nu necesita perioada de recuperare, constituind o alternativa viabila pentru procedura de transplant de par. Micropigmentarea scalpului simuleaza aspectul de foliculi de par naturali, prin introducerea de pigmenti minerali in piele, combinati pentru a se potrivi perfect nuantei naturale a parului, distinctia dintre foliculii de par reali si cei recreati fiind practic insesizabila.

Tehnologia

Maestrul Moshe Alul, cel mai renumit tattoo artist din Israel si inventatorul tehnologiei NPM si a aparatelor Oron, a obtinut patentul pentru un dispozitiv revolutionar: rola de scalp, pentru micropigmentarea scalpului. Rola este echipata cu 56 de ace, faciliteaza efectuarea tratamentului de micropigmentare a scalpului, reducand timpul de lucru cu 80% comparativ cu tratamentul clasic cu un singur ac. Tratamentul de micropigmentare a scalpului cu Rollerul dureaza numai 45 de minute, este necesara o singura sedinta de tratament, spre deosebire de tratamentele clasice cu un singur ac, ce dureaza aproximativ 3 ore, fiind necesare minim 6 sedinte de tratament.

Share

Recommended Posts