Media Events

Master Class

Master Class-ul se adreseaza celor ce au absolvit un curs de baza, tehnicienilor cu experienta si celor ce isi doresc sa se perfectioneze si sa invete tehnici noi si sa fie la curent cu tot ce este nou. Daca iti doresti sa devii un nume in dermopigmentare si implicit sa iti cresti veniturile, ai nevoie de perfectionare continua si imbunatatirea competentelor in dermopigmentare. Acest lucru il poti face prin participarea la conferinte, master class-uri, seminarii, etc.

Pana in prezent au fost urmatoarele master class-uri:

  • Primul Master Class din Romania a avut loc in noiembrie 2016, cu Moshe Alul, care timp de doua zile a impartisit tehnici, trucuri si informatii, in special despre tehnicile alese: Eye Shadow si HFS (micropigmentare scalp)
  • In februarie 2017 a avut loc un alt Master Class cu Tunde Mehn, care a facut senzatie cu „Misty Lips” si Moshe Alul, care ne-a introdus ij lumea dermopigmentarii paramedicale, mai exact dermopigmentare areola.
  • In luna septembrie a anului 2017, NPM Romania a organizat un alt master class, de aceasta data oferind un Master Class Complet, alaturi de: Natali Masnaya, care a venit din Ucraina pentru a prezenta si explica secretele „buzelor arhitecturale”; Moshe Alul, care a revenit cu tehnica Eye Shadow pe care o executa impecabil, intr-un timp foarte scurt.

Mobile : +40 723 589 178

Email : office@npm-romania.ro

Email : teodora.draghici78@gmail.com

Vom organiza Master Class-uri cu renumiti tehnicienii internationali si autohtoni din dorinta ca tu sa te perfectionezi continuu si sa evoluezi catre o cariera de top. Datele tuturor Master Class-urilor vor fi anuntate din timp. Numarul de locuri va fi limitat pentru a oferi sansa fiecaruia de a invata corect fiecare tehnica.

Seminarii

ATELIERUL DE MICROPIGMENTARE – reprezinta un maraton de workshop-uri GRATUITE menite sa aduca in discutie diverse tehnici, modele, produse sau cursuri, prin care va inlesnim accesul la informatii, va aducem noutati, veti putea testa produse, cu alte cuvinte ne vom stradui sa aducem un plus activitatii dvs.
Am realizat o serie de workshop-urilor gratuite, unde am avut placerea de a cunoaste fete dornice de a afla informatii, dispuse sa impartaseasca din experienta lor si care, alaturi de noi, au reusit sa creeze discutii constructive. Am discutat despre piata dermopigmentarii, despre pigmenti, despre produsele necesare dermopigmentarii, despre proceduri, despre legislatie si igiena intr-un salon. Am poposit pana acum in Galati, Constanta si Baia Mare.

Media

Revista Les Professionnel Magazine

Les Professionnels Magazine își propune să devină cea mai importantă revistă de estetică din România. Experiența și determinarea ii recomandă pentru a face din acest deziderat o realitate.  Les Professionnels colaborează cu cele mai mari nume din domeniu atât din țară, cât și din străinătate.

În fiecare număr prezinta atât specialiști români, cât și internaționali – încercand în acest mod să exemplifice tehnici și trenduri care generează interes la nivel internațional și regional.

Revista – B.Book

Unica revista din Romania dedicata exclusiv dermopigmentarii concentrata pe creșterea constantă din punct de vedere editorial și pe o mai bună înțelegere a nevoilor clienților și cititorilor.

Expozitii

MAKE-UP FEST – Bucuresti

este locul de intalnire al make-up artistilor profesionisti interesati de show-uri, make-up de film si teatru, efecte speciale etc. dar si al producatorilor si distribuitorilor de produse si accesorii de machiaj, dermopigmentare, shop-urilor si boutique-urilor de machiaj, precum şi al scolilor de profil.

Gala dermopigmentistilor

BEAUTY FORUM – CLUJ

Evenimentul frumusetii din Cluj a avut parte de cei mai renumiti expozanti ce au prezentat inovatiile industriei incluzand toate segmentele: cosmetica, coafura, dermopigmentare, barbering, make-up, nail art si design, pedichira, manichiura, wellness, spa, management.

Programe profesionale si concursuri internationale au dat culoare evenimentului.

COSMOBEAUTY – Bucuresti

Cosmobeauty este un eveniment de referință în industria înfrumusețării, adunând în portofoliu mai mult de 1.500 de branduri, zeci de master classes, sute de seminarii și workshop-uri.

Expozitia Beauty a Primaverii aduna profesionisti si firmele lideri de piata in acest domeniu, ce participa an de an la Cosmobeauty, in Bucuresti, intr-un eveniment cu traditie si rezonanta in industria Beauty din Romania.

COSMETICS BEAUTY HAIR – Romexpo, este lider pe piata industriei cosmeticelor din Romania, s-a dezvoltat de la an la an, atingandu-si scopul de a fi o referinta pentru profesionistii din industrie.

Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură

Cosmoprof Bologna

COSMOWORLD – Bucuresti

COSMOWORLD este una dintre cele mai importante platforme pentru business si industria de infrumusetare la 360°. Dispune de 2500 mp de expunere dedicati diverselor sectoare: COSMETICA, SPA, DERMOPIGMENTARE, HAIR, MACHIAJ, NAILS, WELLNESS, TEHNOLOGIE si EDUCATIE.

Prin initiativele organizatorilor vom oferi profesionistilor un excelent mod de a-si imbogati cunostintele, organizatorii avand deja o experienta semnificativa, pe langa ambitia de a ridica acest eveniment la unui de talie mondiala.

Alianta Brandurilor

Evenimentul a avut loc in data de 26 august 2019.
🏢Locatia evenimentului  Hotel Capital Plaza.
💠 Pe perioada intregii zile au avut loc prezentari, pe diverse teme despre dermopigmentare si indepartare a tatuajelor, ale urmatoarelor persoane:
🔖 Diana Gulan
🔖 Elena Copaceanu
🔖 Eliza Nae
🔖 Cornelia Copaceanu
🔖 Cristina Delcaru
🔖 Alina Delcaru
🔖 Natalia Teodora Draghici
🔖 si cateva surprize
⭐️⭐️Expozitie cu vanzare:⭐️⭐️
🔰 testari produse
🔰 discounturi
🔰 explicatii
🔰 noutati