Tatuajul cosmetic paramedical

Tatuajul cosmetic paramedical

Tatuajul cosmetic paramedical este un domeniu foarte special, ce poate elibera persoanele de disconfortul de a avea cicatrici sau imperfectiuni ale pielii.

Cunoscut ca micro-pigmentatie, tatuajul cosmetic paramedical consta in introducerea in piele a pigmentului, intr-un mediu sigur si steril, de catre tehnicieni paramedical specializati.

Tatuajul cosmetic reprezinta detaliul final al oricarei proceduri chirurgicale, ascunzand cicatricile si arsurile sau reconstruind mamelonul. Abilitatea micro-pigmentarii de a patrunde in tesutul cicatrizat si de a-l colora astfel incat sa ii ofere culoare naturala a pielii, va imbunatatii imaginea personala si va reda increderea in sine.

 

De aceea noi, cei de la New Permanent MakeUP, ne-am gandit la o solutie pentru a imbunatatii experienta pacientului cat si a utilizatorului. Ne-am straduit in a proiecta un aparat care nu doar ca reduce din munca utilizatorului, aproape o elimina, astfel incat utilizatorul sa se concentreze pe design. Aparatele ORON sunt foarte versatile, executand proceduri precum: machiaj permanent, micro-pigmentarea scalpului cat si tratamente paramedicale. Pentru a efectua asemenea proceduri a aparut necesitatea de a produce ace special proiectate pentru diferitele procedurile ce trebuie sa efectueze, zonele pe care sunt efectuate tratamentele si de efectul dorit.

Aparatura NPM este certificata CE si se respecta standardele ISO, fiind inregistrat ca dispozitive medicale.

Share