Despre procedurile de micropigmentare

Despre procedurile de micropigmentare

Eye Liner

Gene mai dense, mai inchise la culoare si ochi mai bine definiti pot face o diferenta enorma fetei tale.

Dermopigmentarea, prin procedura numita “eyeliner”,  este solutia perfecta de a avea un machiaj profesionist ce nu trebuie indepartat in fiecare seara. Poti sa uiti de probleme precum: aplicarea, intinderea machiajului si stergerea zilnica a machiajului, machiajul semipermanent fiind rezistent la apa, chiar si la cele mai triste filme!

 

Sprancene

Sunt atat de multe tehnici de a realiza si infrumuseta sprancenele, cu ajutorul dermopigmentarii, iar NPM a creat o gama larga de pigmenti, care se preteaza oricarei procedure, atat cu aparatul, cat si pentru tehnica manuala.

Majoritatea tatuajelor specifice sprancenelor adauga doar culoare, dar procedura specifica NPM deseneaza fiecare fir de par in parte pentru a simula firul natural, definind astfel forma sprancenei. Fie ca este vorba de sprancene rarite, subtiri sau pur si simplu vreti sa imbunatatiti modul in care arata, noi va sugeram tehnica Sprancenelor TriDimensionale, sau tehnici combinate, pentru a pune ochii in evidenta si pentru a va redefinii forma fetei.

Clientii dumneavoastra vor avea parte de un efect rejuvenant, ce sfideaza varsta. Sprancenele pigmentate vor arata uimitoare si elegante pe tot parcursul zilei!

 

Lips & Lip Liner

Dermopigmentarea este perfecta pentru remodelarea buzelor inegale, conturare, sau pentru umplerea lor. Le puteti da un plus de culoare, puteti corecta forma inestetica, sau crea efectul de ruj, astfel nu va mai fi nevoie de aplicarea rujului pe parcursul intregii zile. Spuneti “Adio!” urmelor de ruj, sau iesiti in evidenta, atunci cand doriti, prin aplicarea rujului peste micropigmentarea pe care o aveti.

 

Eyeshadow & Effect

Aceasta tehnica implica abilitatile unui technician experimentat in dermopigmentare, folosind una sau mai multe culori de pigment pentru zona de eyeliner superior si o culoare pentru eyeliner inferior pentru a adauga profunzime si dimensiune ochilor.

Marginile unui eyeliner pot fi definite, atenuate, netezite, fumurii (smokey eyes) sau pixelate in parte de sus (butterfly effect).  Efectele de umbrire, smokey eyes sau butterfly sunt similare celor facute cu ajutorul unui dermatograf si/sau farduri. Deoarece la realizarea efectelor smokey și umbrire pentru ochi, se folosesc concentratii mai diluate şi mai puțin pigment implantat pentru a obține aspectul scontat, se așteapta ca acesta să se estompeze ceva mai repede ca o sprânceană tatuată, dar exista o multitudine de combinaţii de culori ce pot fi folosite în funcţie de culoarea şi forma ochilor.

 

Corectarea Culorilor

Probabil ca v-ati facut un machiaj permanent in cadrul unei clinici sau al unui salon, machiaj ce a necesitat corectie, fie din cauza lucrarii inadecvate, fie pentru ca nu a fost pe masura asteptarilor, sau deoarece culoare a deviat intr-o culoare nedorita, precum rosu, albastru, violet, etc.

Noi, cei de la New Permanent Makeup, cu ajutorul produselor noastre, va putem ajuta in a camufla, deschide, sau inchide nuanta si pentru a neutraliza culorile nadorite, de exemplu se poate neutraliza nuanta de albastru cu ajutorul pigmentului Salmon. Pentru noi este intotdeauna loc de mai bine.

 

Alunite

Alunita este un simbol vesnic al elegantei, ce se regaseste de-a lungul istoriei. Este un detaliu care adauga un plus de eleganta si clasa fetei. Alunitele au fost mereu un semn distinctiv al femeilor instarite si frumoase; de altfel adorate de barbati pentru raritatea lor. A te naste cu un asemenea semn, era considerat un semn de bun augur. Acum poti obtine si tu un asemenea semn distinctiv, de bun augur, cu ajutorul micropigmentarii, fara a-ti face griji ca se va sterge, intinde sau decolora.

Share