Despre Pigmentii NPM

Despre Pigmentii NPM

Culoarea este foarte importanta pentru un rezultat estetic si natural al tatuajelor si machiajului semipermanent. Culorile noastre sunt de înaltă calitate, de lunga durata, non-alergenice, certificate eco. Pigmenții NPM conțin o formula de corecție automată pentru a se asigura stabilizarea culorii chiar și după ani de zile. Sunt conceputi pentru procedurile de micropigmentare cosmetica. Pigmentii din aceeasi gama pot fi amestecati pentru a obtine nuanta dorita de client. Au o consistenta semicremoasa si sunt foarte economi.

 

Tehnologia culorilor NPM:

NPM vine in intampinare cu pigmenti minerali in culori de baza, pentru orice tratament, in sticlute de 12 ml. Fiecare sticluta contine bilute mici ce au ca scop amestecarea eficienta a prafului cu lichidul si ajuta la mentinerea calitatii si a culorii in timp. De asemenea, previne uscarea pigmentului si nuantele pot fi amestecate intre ele pentru a produce subnuante.

Conform teoriei culorilor, Isaac Newton afirma: culorile complementare sunt, de asemenea culori de neutralizare. De exemplu, atunci cand o culoare este plasata deasupra celeilalte isi anuleaza reciproc efectul. Acesta este modul in care vom gasi “nuantele de corectie”, concepute pentru a “neutraliza” umbrele si deviatiile de culori.

Cu experienta vasta pe care a dobandit-o NPM de-alungul anilor, s-a decis sa produca pigmenti care neutralizeaza rosu si albastru deja existenti in pigment, cu scopul de a ajuta tehnicienii sa nu faca o amestecare inutila a culorilor sau sa adauge orice alte substante care ar putea sa nu duca la obtinerea rezultatului final dorit de acestia si de clientii lor.

Principalele avantaje ale pigmentilor NPM:

• O mare varietate de culori
• Pe bază de minerale
• Durabilitate mare
• Nici o schimbare de culoare
• Formula dovedita

 

Share