Despre noi

Cine suntem?

NPM Romania

NPM Romania exista din 2016. Facem parte dintr-o familie internationala si reprezentam un brand recunoscut in intreaga lume drept lider in domeniul micropigmentarii.
Noi am fost primii care au organizat traininguri specializate pentru dermopigmentistii romani cu profesori internationali. Inca de la inceputuri am stiut ca educatia si profesionalismul sunt esentiale pentru orice dermopigmentist cu experienta. Astfel am decis organizarea unor serii de Master class-uri cu fondatorul NPM International. Pana in prezent am avut 3 Master Class-uri cu Moshe Alul, trainer international in dermopigmentare si micropigmentare scalp (HFS).
Facem parte dintr-o familie ce este recunoscuta ca lider international in domeniul sau de activitate. Produsele noastre inovative pentru dermopigmentare si micro-pigmentare (ORON si ILAY) sunt comercializate in tari precum: Statele Unite, Canada, Mexic, Chile, Brazilia, Franta, Spania, Anglia, Rusia, Belgia, Finlanda si Romania.

  • Echipament Medical IEC 60601-1:88+A1:91+A2:95
  • Echipament Medical EN 60601-1:90+A1:93+A2:95+A13:96
  • CE – NPMSAF-18837C

Despre NPM

Some people just dream… We dream in colors!

NPM este o companie de viitor, investind resurse considerabile in cercetarea si dezvoltarea echipamentelor ce ajuta la imbunatatirea aspectului personal. Oferim o gama larga de produse cosmetice si tratamente ce au rezultate uimitoare in domeniul repararii si imbunatatirii estetice.

“Fa o diferenta in viata oamenilor” este motto-ul lui Moshe Alul, cu o dorinta persistenta si motivatie, astazi el simte roadele muncii sale, prin multumirea clientilor sai. Moshe s-a nascut si a crescut in Israel, și provine dintr-o familie care pretuieste munca și determinarea. In 1998, s-a casastorit cu iubita lui Vered, care i-a daruit trei copii.

Fondator si CEO al NPM International, Moshe Alul este considerat unul dintre marii artisti in domeniul dermopigmentarii si al procedurilor de tatuaj cosmetic.

In 2005, Moshe Alul a infiintat compania NPM International cu sotia lui Vered, trecand de la o cariera de 28 de ani in domeniu  la a avea propria afacere in domeniul tatuajului.

Moshe crede cu desavarsire in procedura HFS (simularea folicului de par) și este nu numai CEO-ul, dar, de asemenea, un client fidel. Moshe si-a facut procedura HFS, astfel incat el poate relationa cu clientii la nivel personal oferind un exemplu.

Compania este implicata in producerea si dezvoltarea unei serii de dispozitive, accesorii si tehnologii.

Aparatele ORON si ILAY, sunt proiectate pentru proceduri de micropigmentare. Moshe Alul a calatorit in intreaga lume pentru a impartasi metodele si cunostintele acumulate de-a lungul anilor cu clientii din intreaga lume, prin conferinte si seminarii pentru profesionisti, care cred in sistemul sau care garanteaza un dermopigmentare si proceduri la un nivel foarte ridicat, cu un timp minim si cel mai important, cu un rezultat frumos.

Moshe Alul susține ca, pentru a reusi in domeniu si pentru a oferi  un rezultat la nivel inalt exista patru parametri:

  1. Tehnologia aparatului
  2. Un artist talentat si calificat
  3. Pigmentul de inalta calitate
  4. Structura acelor

In 2012, Moshe Alul a uimit din nou piata prin metoda sa, care rezolva problema calvitiei la femei si barbati, obtinand brevetul pentru produsul de top al companiei – o rola revolutionara. Rola a fost inventata ca o parte suplimentara a sistemului de micropigmentare oferind o solutie impresionanta pentru calvitie, atat la barbati cat si la femei. Rola NPM este compusa din 56 de ace foarte fine, proiectate intr-o forma unica si cu distanta intre ace, pentru a oferi un rezultat cat mai natural al folicului de par. Cu aceasta rola se economiseste cu pana la 80% din timp, raportat la tratamentele traditionale de micropigmentare pentru imitarea foliculului de par rezultand o textura complet realista. Produsele noastre inovatoare, aparate pentru micropigmentare (Oron si Ilay) si consumabilele aferente, pentru micropigmentare sunt comercializate in tari precum: Statele Unite, Canada.